Anunț de angajare pentru expert în tranziție și supervizare (termen-limită: 29 februarie 2020)

Secretariatul Comitetului Național de Coordonare a Programelor HIV/SIDA și de Control al Tuberculozei finanțate de către Fondul Global (CNC-FG) angajează un expert în administrarea  proceselor de tranziție și supervizare, axat pe întărirea capacității de supervizare a CNC.

Ultima finanțare pentru România din partea Fondului Global (octombrie 2018 – martie 2021) are la bază un plan de lucru pentru tranziție (PLT), conceput pentru asigurarea sustenabilității Programului TBC ulterior încheierii contribuției financiare a Fondului Global. Unul dintre cele cinci obiective generale ale PLT este întărirea capacității statului de a dezvolta și implementa strategii naționale de sănătate, planuri strategice axate pe diverse afecțiuni și programe naționale de sănătate publică. În acest scop, planul de lucru cuprinde acțiuni de consolidare a rolului Comitetului Național de Coordonare (CNC) în coordonarea politicilor de sănătate cu privire la TBC și HIV.

Expertul în tranziție / supervizare este responsabil de cea mai mare parte a activităților din activitățile de supraveghere și tranziție din planul de lucru CNC. Aceasta include furnizarea unui număr de documente, cum ar fi Planul de lucru anual de supervizare. Acesta include, de asemenea, reînnoirea calității de membru al Comisiei de Supraveghere CNC și asigurarea faptului că toți membrii Comisiei înțeleg  pe deplin funcția de supervizare, tranziția și rolurile și responsabilitățile lor în calitate de membri ai comisiei.

Expertul în tranziție / supraveghere CNC colaborează cu secretarul CNC pentru a sprijini procesele cheie de tranziție a CNC în noua structură din cadrul Ministerului Sănătății.

Pentru lista de atribuții și responsabilități, consultați termenii de referință atașați: TOR for Romania Transition-Oversight Officer 09Dec2019

Detalii despre proiect (obiective, sarcini) sunt incluse în documentul Termeni de Referință. Curriculum Vitae și probele de scrisoare de intenție sunt așteptate pe adresa ccm.romania@gmail.com până pe 29 februarie 2019.

Durata contractului: martie 2020 – martie 2021.

Salariu: 1300 de euro/lună (brut).

Detalii suplimentare: ccm.romania@gmail.com, 0726 389 604 (persoană de contact: Dragoș Roșca)